088 600 17 10 info@vpp.nl

Een nieuw logo, een nieuwe naam en een nieuwe website, maar dezelfde mensen achter een traditionele en krachtige onderneming als VPP Packaging. Dat wil zeggen: kennis van za(k)ken, korte communicatielijnen en nog kortere levertijden. U bent het al van ons gewend, heeft u de zakken morgen nodig? Laat het ons dan even weten.Kortom, VPP Packaging was en is een begrip in de markt en partner voor uw verpakkingsvraagstukken al sinds de jaren 60 van alweer de vorige eeuw.

Het is natuurlijk wennen, ook voor onszelf, maar we zijn enorm trots op hetgeen wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Deze nieuwe ”look and feel” is een uiting van de verandering die VPP de afgelopen jaren heeft ondergaan. Wij hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de vereenvoudiging, koppeling en automatisering van onze interne processen. Nu was het tijd de verandering aan de voorzijde, de nieuwe website, tot uiting te brengen.

Voor de nabije toekomst zullen wij de uitdaging aangaan de koppeling van de website aanonze interne processen te realiseren waardoor u en ik snel, efficiënt en tijdig in onze behoeften worden voorzien. Check onze website regelmatig en u zult de verandering op de voet kunnen volgen! Wij wensen u veel plezier met het ontdekken van de mogelijkheden van VPP Packaging en bij vragen kunt u ons altijd bereiken, ook na kantooruren

Delen met: