088 600 17 10 info@vpp.nl

VPP Clean

NEDERLANDSE PRODUCTIE

Levertijd binnen 2 weken. Productie vanaf 1 stuk

Vragen?Visie VPP

De Visie van VPP Clean

Een zo Laag mogelijk contaminatieniveau

Door een steeds groter bewustzijn op het gebied van reinheid richt de industrie zich meer en meer op het optimaal beheersen van de productieprocessen. Er wordt getracht te voorkomen dat technische componenten oorzaak zijn van vervuiling in de processen en de systemen. Vervuiling kan onder andere ontstaan door in de lucht zwevende deeltjes, die voor het oog zichtbaar én onzichtbaar zijn. Het voorkomen van dit type vervuiling speelt vooral in de farmaceutische, halfgeleider- en voedingsmiddelenindustrie.

Doel van het gebruik van cleanrooms in deze verschillende takken van industrie is om het contaminatieniveau van deeltjes en/of micro-organismen beneden een gespecificeerde grenswaarde te houden. Definitie van deze grenswaarden is vastgelegd in een diversiteit aan richtlijnen en standaarden. De belangrijkste bronnen van contaminatie zijn het personeel, de gebruikte materialen (inclusief verpakkingsmaterialen), de gebouwen, de apparatuur, de lucht en de grondstoffen.

VPP is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van verpakkingen en zijn een verlengstuk, niet alleen van uw productie maar ook van uw productontwikkeling.

VPP Clean staat voor:

  • hoogwaardige maatwerk productie van zeer kleine tot heel grote verpakkingen.
  • korte levertijden, ook binnen 2 weken
  • productie vanaf 1 stuk
  • oplossingsgerichtheid, niet alleen kennis van verpakkingen maar ook van uw branche

Cleanroom ISO klasse 7

Grade 4 norm

Het produceren van onze verpakkingen doen we met zorg, wij werken hierbij volgens een strikt protocol. In onze Cleanroom wordt er volgens de Grade 4 (ISO klasse 7) norm geproduceerd. 90% van de afnemers van cleanroom verpakkingen accepteert deze ISO klasse 7 norm. Wij hebben daarnaast ruime ervaring in het voldoen aan de strenge eisen binnen aerospace, de (halfgeleider)industrie en de medische wereld.

Cleanroom Productie mogelijkheden

VPP Clean kan custom-made verpakkingen in haar eigen cleanroom produceren waarbij afname aantallen niet van belang zijn. Wij maken onder andere;

  • vlakke zakken
  • harmonicazakken
  • blokbodemzakken
  • machine covers
  • blokbodemhoezen met bodemvellen

Deze verpakkingen kunnen wij produceren uit 100% virgin LDPE materialen (voor maximale recyclebaarheid) of laminaten op basis van poly-aramide of aluminium voor gas- en lichtdichtheid welke naar wens antistatisch, ESD of translucent roze ingekleurd kunnen zijn.

“VPP Clean maakt custom-made verpakkingen in haar eigen cleanroom waarbij afname aantallen niet van belang zijn.”

Vragen over de cleanroom van VPP Clean?

Heeft u nog vragen over de cleanroom of de verpakkingsmogelijkheden,
dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via:

Telefoon:

088-600 1710

E-mail

info@vpp.nl