088 600 17 10 info@vpp.nl

Plooibaar en gericht op de klant

Missie

VPP Packaging is al meer dan een halve eeuw producent van 100% recyclebare hoogwaardige flexibele kunststof verpakkingen, zoals zakken, etuis, blokbodemhoezen, tassen en beschermende (industriële) verpakkingen.

Met gemotiveerde medewerkers en flexibele productielijnen staan wij voor u klaar om de bescherming van uw product tot een kunde te verheffen en waarbij de verpakking uw identiteit eer aan doet.

Doelgroep

VPP Packaging is sterk gericht op de segmenten vellen, zakken, liners, blokbodemhoezen en tassen die voor u wellicht net buiten een standaard of minimum vallen, of waarvan u denkt dat u met de gewenste bestelhoeveelheid niet uit de voeten kunt.

Stuur ons een e-mail of bel ons direct even op: wij maken de verpakking volgens uw wensen, exact op maat, uit het door u gewenste materiaal en zelfs in kleine aantallen, waardoor u niet alleen de kosten maar ook de voorraad laag kunt houden.

Om maar niet te spreken over onze levertijd, menig concurrent moet het afleggen tegen onze levertijd van, indien noodzakelijk, één dag en ook dan op úw maat gemaakt.

Kwaliteit

VPP Packaging beseft maar al te goed dat naast bescherming, de verpakking uw imago ondersteunt. Wij geven u advies, dienen u van deskundig repliek en bieden u de kans ervoor te zorgen dat uw product, waar ook ter wereld in ieder geval in onze verpakking onder de juiste condities op de plaats van bestemming komt.

Of het de zakjes voorzien van een klepje met kleefstrip voor een zeer groot warenhuis in Nederland, gemetalliseerde zakjes thee voor de Japanse markt, transparante robuuste zakken voor grondverzetwerk in Ghana, antistatische blokbodemhoezen voor röntgenapparatuur voor een ziekenhuis in Louisiana of gasdichte conditioneringshoezen voor een koelcel in Nederland zijn, wij staan voor onze hoogwaardige producten, de geleverde kwaliteit en doen hieraan geen concessies. Aan de bescherming van het product en daarmee uw imago doen wij geen concessies.

Groei

In de loop der jaren heeft VPP Packaging haar grenzen verlegd. Zowel in de breedte als in de diepte van het productassortiment hebben wij een mooi gamma gerealiseerd. Niet alleen door autonome groei, maar ook middels overnames hebben wij gevolg gegeven aan de wensen van onze klanten mee te groeien in de richting van een nog grotere flexibiliteit met betrekking tot prijs, levertijd, productassortiment en tevens productontwikkeling.

Desalniettemin vinden wij het niet genoeg en staan open voor suggesties en toevoegingen aan ons assortiment. Indien u meent u dat uw wens of verpakking een gevolg moet krijgen nodigen wij u uit contact met ons op te nemen!

Alles digitaal verwerkt

Ons productieproces is waar mogelijk geautomatiseerd. Wij kunnen elk aangeleverd digitaal bestand verwerken.

Wij denken met u mee

Bent u op zoek naar een custom made product? VPP kan bijna alles maken en denkt graag met u mee!

Probleemoplossend

Heeft u een complex verpakkingsvraagstuk waar u zelf niet uitkomt? Wij hebben een passende oplossing!

Korte Levertijden

Al onze fabrieken zijn in eigen beheer, hierdoor zijn de communicatielijnen kort en kan VPP snel schakelen.