088 600 17 10 info@vpp.nl

Op een praktische manier het als set verpakken van een reeks (niet) gelijkvormige artikelen ter promotie of distributie onder gebruikers is een vraagstuk met een prachtige oplossing.

Onze oplossing is een schot in de roos en uniek in Nederland. 100% recyclebaar, flexibel en kostenbesparend. Als enige producent in Nederland hebben wij de primeur u dit type verpakking in LDPE te mogen presenteren.

Ons product draagt niet alleen zorg voor een overzichtelijke presentatie van uw set aan artikelen, maar biedt u tevens de mogelijkheid een handleiding toe te voegen en op een overzichtelijke manier te presenteren. Dit type verpakking is ook leverbaar met een klep voorzien van bijvoorbeeld een kleefstrip waardoor u het setje kunt afsluiten. Tevens heeft u de mogelijkheid onze verpakking te bedrukken.

De op de foto getoonde laslijnen hoeven niet parallel te lopen. Ze mogen diagonaal en verticaal zijn. Krommingen behoren ook tot de mogelijkheid. D.w.z. dat het strak verpakken van een kegel tot de mogelijkheden behoort.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid de producten in een door u gewenste verpakkingseenheid te bundelen, bijvoorbeeld per 25 of 50 stuks en deze bundels te verpakken in een omverpakking.

Door onze dunne en flexibele verpakking te gebruiken bespaart u op materiaalverbruik, meerdere verpakkingsartikelen, inpak- en distributiekosten. Daarnaast is door het gebruik van zeer dun milieuvriendelijk materiaal de milieubelasting minimaal. Wij maken gebruik van 100% recyclebaar materiaal waardoor u en de eindgebruiker de verpakking in de Plastic Heroes zak kan deponeren en onze verpakking aan een nieuw leven kan beginnen.

Delen met: