088 600 17 10 info@vpp.nl

VPP Packaging groeit en omdat we deze groei willen blijven continueren zijn we op zoek naar een commerciële terriër die offline slagvaardig en actief het enorme potentieel aan prospects identificeert, benadert, acquireert en een langdurige relatie mee opbouwt. Daarnaast bezit onze ideale kandidaat de online verkoopcompetenties om onze webshop succesvol in de markt te zetten en de prestaties te optimaliseren.

Een commerciële man of vrouw met een goed gevoel voor dat wat de klant wil en ook kan doorpakken bij complexe vraagstukken. Daarbij is affiniteit met het vormgeven van producten en calculeren een eigenschap die we vragen.

Het bedrijf
VPP Packaging is een uniek Nederlands bedrijf dat een breed scala aan producten produceert en verkoopt. Het bedrijf bestaat uit 7 medewerkers, waarvan 2 actief in de verkoop, 1 ondersteunende kracht en 4 productiemedewerkers. VPP maakt deel uit van een groep van kleine productie-ondernemingen actief in nichemarkten.

VPP is een productie-onderneming die denkt in ‘maatwerkoplossingen’ van flexibele kunststof verpakkingen uit o.a. 100% biologisch afbreekbare en recyclebare materialen. Zakken, hoezen, liners, hulzen uit onze technische folies vinden hun weg naar de consument en de industriële afnemer in binnen- en buitenland. We leveren deze oplossingen aan branches van consument georiënteerde webshops, de medische industrie tot aan de zware machine-industrie. Onze verzend- transport en zichtverpakkingen staan bekend om haar kwaliteit, onze kort levertijd en betrouwbaarheid.

De kracht van VPP is zoals gezegd het leveren van maatwerkoplossingen voor de klant en dat uit uiteenlopende materialen, van klein tot zeer groot en van grote orderhoeveelheden tot ook enkele stuks. Deze diversiteit kunnen we bieden omdat we in huis produceren. Hiermee bedienen wij onze klanten al jaren en onderscheiden wij ons ook van de concurrentie. Binnen ons bedrijf hangt een informele sfeer en wordt op een open manier samengewerkt.

De aanstaande start van de webshop van VPP Packaging is de volgende logische stap. Het maatwerk en de grote diversiteit aan producten is een nieuwe mijlaal in de historie van VPP.

De functie
Voor onze zelfstandige vestiging in Bussum zijn we op zoek naar versterking. Je functie zal in aanvang bestaan uit een combinatie van het beheren van eigen klanten en tijdig offreren van passende oplossingen naar aanleiding van aanvragen via de website. Hiernaast onderhoud je dagelijks contact met enkele key-accounts. Het onderhouden van dagelijkse contacten is voor jou een belangrijk deel van je werk.

Na een gedegen inwerkperiode, die start vanaf dag 1, richt je jezelf op het benaderen van nieuwe klant-segmenten en start je cross-selling activiteiten op. Je maakt bij al je werkzaamheden gebruik van het CRM-systeem en wordt ook actief ondersteund met marketingactiviteiten.

Functie-eisen

 • HBO denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal – kennis van het Duits is een pré
 • Goed gevoel voor klantwensen en je staat commercieel sterk in je schoenen
 • Bewezen verkoopervaring in de verpakkingsbranche of grafische industrie is een pré
 • Communicatief vaardig, empathisch vermogen en overtuigingskracht
 • Pro-actief, actie- en resultaatgericht
 • Ervaring met werken in een CRM-omgeving

Wat bieden we jou

 • Een aantrekkelijk vast salaris
 • 40-urige werkweek
 • Telefoon van de zaak
 • Een overzichtelijk pakket bestaande klanten
 • Een veelzijdige inwerkperiode, waaronder beurs- en bedrijfsbezoeken en ERP & CRM-trainingen (Isah)
 • Informele werksfeer binnen een kleine familieonderneming

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur dan je CV met sollicitatiebrief t.a.v. Jan-Paul Jongbloed naar: jpj@vpp.nl Als je nog vragen over deze functie hebt? Je kunt mij altijd bereiken op mijn directe telefoonnummer 088-6001701.

VPP Packaging B.V.
Nijverheidswerf 1-13
1402 BV Bussum
Tel: 088-6001710

Delen met: